SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

De cv van het jaar 2018 verkiezing

 

Het cv van Zarina Ardjoen uit Breda is 

het cv van het jaar 2018

Het cv van Zarina Ardjoen uit Breda is het cv van het jaar 2018

Haar cv werd door een vakjury (bestaande uit meer dan 30 ervaren recruiters van bekende bedrijven en deskundigen) en door de bezoekers van de websites van SollicitatieLAB  verkozen tot het cv van het jaar 2018.

Uit de vele honderden inzendingen, die SollicitatieLAB het afgelopen jaar voor de cv van de maand verkiezing had ontvangen, werd het cv van Zarina uit de 6 overgebleven finalisten dus gekozen als beste. Maar haar cv had toen al een lange weg afgelegd. 

Het cv van het jaar 2018 wordt verkozen door het publiek en een jury van deskundigen.

Omdat haar arbeidscontract zou aflopen en er geen mogelijkheden waren voor een vast contract deed Zarina, met een eerdere versie van haar cv, mee aan de maandelijkse cv van de maand verkiezing in mei en ze won de publieksprijs.

Behalve dat Zarina nu mee mocht doen met de cv van het jaar verkiezing 2018, leverde het haar direct veel leuke reacties en de nodige feedback van de jury op. Ook bleef haar cv niet onopgemerkt, het resulteerde in een nieuwe (tijdelijke) baan en een artikel in het Werkblad van het UWV. 

Zarina ging aan de slag met de feedback en paste haar cv aan voor de cv van het jaar verkiezing. Samen met de 12 cv's van de maand van 2018 en de 11 andere winnaars van de publieksprijs begon ze aan de strijd om 'Het cv van het jaar 2018' te worden. In ronde 1 werd het aantal kanshebbers, door de stemmen van het publiek en de 24 kanshebbers zelf, teruggebracht van 24 naar 12. In de halve finale, werd door het publiek en een jury met daarin alle genomineerden voor het cv van de maand van 2018' bepaald welke 6 cv's van de 12 overgebleven cv's door mochten naar de finale. Uit de 6 overgebleven cv koos het publiek en de jury, het 'Het cv van het jaar 2018'.

Het juryrapport

De jury was duidelijk over het cv van Zarina:

“Alles klopt aan dit cv! Kleur, uitstraling, informatie en overzicht. Het cv is ook zeer verzorgd. De inhoud past bij haar foto en er is echt over nagedacht. Het cv spreekt direct aan om te lezen! De stoere afwijkende kleur en trotse presentatie van haar persoonlijkheid maakt het cv van Zarina tot  ‘Het cv van het jaar 2018’”

De score van de jury (met daarin meer dan 30 ervaren recruiters en deskundigen) en het publiek (de stemmers op de website) bepalen dus welk cv 'Het cv van het jaar 2018' wordt. Als SollicitatieLAB maken wij niet de keuze, neemt niet weg dat wij zeer tevreden zijn met de keuze van de jury en het publiek 

Een vaste baan en heel veel aandacht

Bij het bereiken van de finale was het dubbel feest, want van haar werkgever kreeg Zarina te horen dat haar contract was omgezet naar en vast dienstverband. En op 21 januari werd het cv uitgeroepen tot 'Het cv van het jaar 2018'. Met de nodige media aandacht tot gevolg en heel veel leuke reacties.

De uitslag

1e en cv van het jaar 2018: Het cv van Zarina uit Breda

2e Het cv van Janneke uit Baarn

3e Het cv van Paulien uit Groenekan

4e Het cv van Man Yee (Nijntje) To uit Rotterdam

5e Het cv van Gerrita uit Ugchelen

6e Het cv van Ruth uit Lochem

 

Je kan de cv's van de 6 finalisten beter bekijken op hun persoonlijke pagina. Klik op de link bij de foto van hun cv of op de foto. 


Interviewtjes met de 6 finalisten

In de week van de finale spraken we met de 6 finalisten. Over o.a. Waarom ze meededen aan de cv van de maand verkiezing en hoe ze naar hun eigen cv keken. 

De interviewtjes zijn hier te lezen -> 

De cv's van het jaar

Het cv van Zarina komt in een mooi rijtje van winnaars van het cv van het jaar te staan.

De cv's van de eerdere winnaars van het cv van het jaar ->

  

Zelf een keer meedoen? 

Dat kan natuurlijk. Elk maand, meestal de laatste week van de maand, organiseren we de cv van de maand verkiezing. Een wisselende jury met daarin ervaren recruiters en deskundigen kiezen dan het cv van de maand. De stemmers op de website, Facebook en LinkedIn stemmen voor de publieksprijs.

Je kan meedoen door je cv te sturen naar info@SollicitatieLAB.nl onder vermelding van 'cv van de maand'.

Meer informatie over het cv van de maand ->

Direct je cv naar info@SollicitatieLAB.nl sturen ->