SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

 

Zelf meedoen aan het cv van de maand

  • Is mijn cv wel in orde?
  • Is mijn cv goed genoeg?
  • Wat vinden deskundigen van mijn cv?
  • Ik wil meer aandacht voor mijn cv!

Doe dan mee aan het cv van de maand!

Inmiddels voor het 9e jaar organiseert SollicitatieLAB, elke maand, de cv van de maand verkiezing. Een mooie gelegenheid om extra aandacht voor je cv te krijgen en je netwerk te laten weten dat je op zoek bent naar een nieuwe baan.  

En het werkt!

75% van de genomineerden uit de afgelopen periode heeft weer een baan. Soms worden de cv’s opgepikt door recruiters, maar het is veel meer dat het meedoen aan het cv van de maand je een boost geeft aan je sollicitatie activiteiten.

Meedoen aan het cv van de maand zorgt voor nieuwe energie, nieuwe contacten en nieuwe aandacht voor je cv. Of zoals de winnares van het cv van het jaar 2015 Ingrid Keestra opmerkte: “Meedoen aan de cv van de maand werkt als een sneeuwbal, van het een komt het ander.”

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig je stuurt je cv naar info@sollicitatielab.nl.

Elke maand worden er 5 cv’s genomineerd. 

Deze 5 cv’s worden door ons geplaatst op de website en op Facebook. Op deze cv’s kan dan gestemd worden. Het cv met de meeste stemmen wint de publieksprijs en mag aan het eind van het jaar meedoen aan de cv van het jaar verkiezing.

Maar misschien belangrijker, we leggen de 5 genomineerde cv’s ook voor aan een jury. Met elke maand wisselende deskundigen als ervaren recruiters, HRM-ers, maar ook fotografen en lijnmanagers.

De stemmen van de jury bepalen welk cv het cv van de maand wordt.

Natuurlijk doet het cv van de maand aan het eind van het jaar mee aan de cv van het jaar verkiezing en maakt dus kans om het beste cv van 2020 te worden. Indien de jury en het publiek hetzelfde cv uitroepen als beste, dan wordt dat cv natuurlijk het cv van de maand. De nummer 2 van het jury wint dan de publieksprijs en mag meedoen aan de cv van het jaar verkiezing.

Feedback en aandacht

De Feedback van de deskundigen plaatsen we bij de cv’s. Een mooie informatiebron om je cv verder te verbeteren. Verder krijgen de genomineerde cv’s altijd veel aandacht op LinkedIn en Facebook. En soms pakken de lokale media het op.

Celeste Kosters werd met haar cv, het cv van het jaar 2020, zij had aan media aandacht niet te klagen. 

Meedoen? Stuur snel je cv naar info@SollicitatieLAB.nl.