SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

SollicitatieLAB in de media

Werkblad Magazine 

Cees werd onlangs geïnterviewd door het Werkblad Magazine in het kader van hun expert-estafette. De kop is veelzeggend: "Is uw cv al PRET, het gaat om de inhoud"

Nu heeft het Werkblad maar een beperkt aantal woorden per item, maar daar hebben we bij SollicitatieLAB geen last van. Dus hebben wij het totale interview met Cees, waarin veel tips voor je cv.

Naar het artikel in het Werkblad Magazine ->

Naar het uitgebreide interview met Cees ->


AD-Werk:

Waarom Zarina het allerbeste cv van Nederland heeft?

Er werd veel aandacht besteed aan de bekendmaking van HET CV VAN HET JAAR 2018. Eerlijk is eerlijk, het AD was er als de kippen bij en publiceerde het nieuws binnen een half uur op haar website. Met een mooie foto van Zarina die niet onopgemerkt bleef. 

Naar het artikel in het AD 


Baarnsche Courant :

Baarnse heeft voorbeeldig cv

Ook op lokaal niveau werd de cv van het jaar 2018 verkiezing opgepakt. Finaliste Janneke Badon Ghijben stond met haar cv uitgebreid in de Baarnsche Courant.
AD:

Vragen die je niet aan ziet komen

Het AD maakte een onderwerp over lastige sollicitatievragen. Cees werd ook gevraagd naar zijn favoriete sollicitatievraag. Wanneer Cees de analysekracht van sollicitanten wil testen dan vraagt hij: "Hoeveel mensen worden er per jaar geboren in Nederland. Het antwoord in het AD-artikel.

Naar het artikel in het AD

Meer weten over je sollicitatiegesprek trainen bij SollicitatieLAB

AD:

Zo steekt jouw cv er met kop en schouders bovenuit

Samen met top-recruiter Floor Nobels werd aan Cees gevraagd waaraan een goed cv moet voldoen.

Naar het artikel in het AD